Hospite Events

Welkom in de wereld van evenementen, waar magie en beleving samenkomen! Ik ben Daan Schouten, jouw persoonlijke ‘wow’-maker sinds 2013. Met top gastheerschap en een oogverblindende ambiance creëer ik onvergetelijke momenten. Mijn passie, creativiteit en uitgebreide voorbereiding tillen zelfs de meest veeleisende opdrachten naar een hoger niveau. Of het nu om intieme koffiemomenten of extravagante staatsbanketten gaat, mijn kwaliteit en inzet zijn altijd van het hoogste niveau. Laat mij jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring maken!

Maison van Den Boer

Mijn carrière begon bij Maison van den Boer, het paradepaardje van de cateringwereld. Als jonge professional leerde ik hier de fijne kneepjes van het vak, waarbij kwaliteit altijd op nummer één stond. Ik heb bijgedragen aan de meest prachtige evenementen en geleerd dat een goede voorbereiding essentieel is om elk detail van een evenement perfect te kunnen verzorgen. Het was een waardevolle leerschool en ik ben trots dat ik deel heb mogen uitmaken van het team.

Dienst Koninklijk Huis

Na mijn tijd bij Maison van den Boer had ik de eer om te werken bij de Dienst Koninklijk Huis. Hier draaide alles om perfectie en kwaliteit in het hoogste segment. Of het nu ging om een verjaardagsfeest of staatsbezoek, alles moest tot in de puntjes verzorgd zijn. Deze ervaring heeft mij geleerd dat het hoogst haalbare in de evenementenwereld altijd de perfectie is. Ik zal deze ervaring dan ook altijd koesteren en meenemen in mijn werk.

Van alle markten thuis

Naast gastheerschap en evenementen, ben ik ook beschikbaar voor het organiseren van bars op festivals. Met mijn ervaring en passie voor het creëren van de perfecte sfeer, weet ik precies hoe ik de drankverzorging van jouw festival naar een hoger niveau kan tillen. Van de planning en organisatie tot de uitvoering, ik zorg ervoor dat jouw bezoekers kunnen genieten van de beste drankjes in de meest unieke setting.